Oletko suunnittelemassa jengillesi ikimuistosta kesätekemistä?
Anna meidän Roiskeella auttaa!

Polttarit, tyhy-päivät, synttärit, virkkarit, sunnarit, you name it!

Roiskeen yrityspaketti

Ryhmäkoko alkaen 12 hlö / 3 tuntia Hinta 59 € / hlö.

Ryhmäkoon kasvaessa aikaa lisätään. Esim. 16 hlö paketin kesto 4h

Pakettiin kuuluu:

VESIHIIHTOKAAPELI: Vesihiihtokaapelin käyttö privaatisti koko operaattorin/ohjaajan kanssa kaikille halukkaille.

Operaattori ohjaa vesihiihtokaapelin käyttöön, toiminta voidaan aloittaa alkuun harjoittelemalla SUP-surffausta kaapelin vetämänä. SUP-surffaus sopii kaikenikäisille ja -kokoisille taitotasosta riippumatta. Vetokaapelin nopeutta voidaan säätää ja sitä ohjataan aina asiakkaan halun mukaan.

Harrastusvälineinä mm. wakeboard, wakeskate, vesisukset, surffilauta. SUP-laudalla ja ilmapatjalla voimme vetää myös useampaa henkilöä yhtä aikaa.

SUP-LAUTAILU / MELONTA KAJAKEILLA: Opetamme SUP-lautailun perusteet Roiskeen miljöössä. Kaikki halukkaat pääsevät vuorollaan suppailemaan ja nauttimaan kesäpäivästä. Vaihtoehtoisesti opetamme melonnan perusteet helppokulkuisilla kajakeillamme, joilla Ounasjoki avautuu aivan uudella tavalla.

KELLUVA VESIPUISTO: Kesän odotetuin uutuusaktiviteetti on vihdoin Rovaniemellä! Kelluva hauskanpitokeskus takaa menoa ja melskettä kerralla isollekin porukalle.

SOUTUVENEET: Roiskeelta saatavana myös soutuvene sekä kanootti, joten tarjoamme vesistömatkailukokemuksia myös “maakravuille”.

Yli 12 hengen ryhmille tarjoamme elokuussa Tynnyrisaunan löylyt veloituksetta!

Pakettiin kuuluu kaikki vuokravälineet sekä märkäpuvut koko ryhmälle. Mukaan uimavarustus sekä pyyhe.
Roiskeelta löydätte Roka Street Food -ravintolan anniskeluoikeuksineen, joka toimii loistavasti aktiviteettien aikana tai päätteeksi. Vesiurheilun aikana on 0-toleranssi.


Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot: myynti@roiskeelle.fi tai 0405022500

Voit tiedustella ryhmävarauksia myös tästä: