ROISKEEN TARINA

roiskeen tarina alkoi itää jo vuonna 2009

Useiden sattumien ansiosta kolme vesiurheilun ja kesämatkailun yhdistämisestä kiinnostunutta harrastajaa päättivät perustaa Midnight Sun Wake Oy:n.

Rovaniemi tarvitsee uutta mielenkiintoista kesätekemistä ja Ounaspaviljonki arvoistaan kehittämistä!

Rovaniemi 2009. Jaakko Tossavainen suunnittelee ensimmäistä kertaa vesiurheilukeskuksen perustamista Rovaniemelle. Pienten haasteiden ja muiden muuttujien ansiosta hän päättää lopulta perustaa vesiurheilukeskuksen Vuokattiin. Näin syntyi Vuokatin Vesiurheilukeskus Oy vuonna 2014.

Rovaniemi 2015. Miko Ratavaara kartoittaa kaupungin alueelta vesiurheilukeskukselle soveltuvia paikkoja ja päättää, että jonain päivänä tällainen Rovaniemelle vielä nousee. Idea jää elämään.

Rovaniemi 2017. Petteri Savolainen tutustuu vesiurheilukeskus Laguuniin Espoossa. Paikka tekee häneen vaikutuksen ja idea vastaavan konseptin tuomisesta Lappiin syntyy hänen mielessään. Pian yhteisten tuttavien kautta Miko saa kuulla Petterin aikeista ja päinvastoin, jolloin herrat tapaavat ensimmäisen kerran..

Rovaniemi 2018. Midnight Sun Wake Oy perustetaan. Petteri ja Miko kartoittavat lupa- ja rahoitusasioita. Asiat loksahtelevat vähitellen paikoilleen ja suunnitelmat alkavat selkeytyä.

Rovaniemi 2019. Jaakko ottaa Mikoon ja Petteriin yhteyttä ja ehdottaa yhteistyötä Vuokatin Vesiurheilukeskuksen kanssa. Lopputulemana Jaakosta tuleekin Midnight Sun Wake Oy:n osakas ja toimitusjohtaja. Viimeisetkin palaset loksahtavat paikalleen ja yhtiö on valmis aloittamaan osakeannin vesiurheilukeskuksen perustamiseksi.

Rovaniemi 2021. Kaupunki saa vihdoin uuden kesätekemisen keskuksensa Ounaspaviljongille! Midnight Sun Wake nimenä päätetään muuttaa ytimekkäämmäksi ja enemmän toimintaamme kuvaavaksi; olemme nyt Kesätekemisen keskus Roiske!

ROISKEEN tiimi

Petteri Savolainen

Hallituksen PJ

Idean promoottori ja tiimin kasaaja, innokas vesiurheilun harrastaja.

 

Jaakko Tossavainen

Toimitusjohtaja

Vuokatin Vesiurheilukeskuksen perustaja, pitkän linjan lautailija, seikkailupuistoalan ammattilainen ja yrittäjä.

Miko
Ratavaara

Hallituksen jäsen

Wakeboardingin  aktiiviharrastaja, ja SM-mitalisti.

fiFinnish